Om os

Kaj Homilius A/S er en moderne familiejet virksomhed, der bestræber sig på at levere en service af allerbedste kvalitet, da vi lægger stor vægt på at have tilfredse kunder.

hvad kan vi tilbyde

Forretningsgrundlaget er primært salg og servicering af landbrugsmaskiner og redskaber til landbruget, salg og servicering af have/park maskiner samt reparationer af biler, men byboerne trækker i stigende omfang på værkstedsfaciliteter og vores velassorterede butik.

Virksomheden beskæftiger i dag 34 medarbejdere, fordelt på autoværksted, traktorværksted, lager/butik samt kontor. 

Vores hovedforhandlinger indenfor landbrugsmaskiner omfatter blandt andet hele Fendt full line- og Pöttinger programmet, Manitou minilæsser samt Fasterholt vandmaskiner.

I Have/Park afsnittet forhandler vi blandt andet Hustler- og Husqvarna programmet.

I butikken og på vores lager, forsøger vi som udgangspunkt at tilbyde et særdeles varieret og detaljeret artikeludvalg, samt levere den bedst tænkelige service på alle områder.

Vores historie

Virksomhedens historie begynder i 1967, hvor et igangværende autoværksted i Hellevad overtages af Kaj Homilius. Virksomheden vokser sig større og i 1982 overtages også byens smedeværksted, og der påbegyndes ligeledes forhandling af Fendt traktorer. I 2006 udvides virksomheden til AGCO serviceværksted med forhandling og servicering af alle Fendt produkter. Virksomheden er i dag påbegyndt et glidende generationsskifte.

Kvalitet og service er en selvfølge - hver gang!

Mød vores fantastiske medarbejdere