Trolla 16 literes rygsprøjte

899,00 kr.

Trolla 16 liter rygsprøjte

Varenummer 2035 Kategorier , ,

Beskrivelse

Trolla 16 L LUX Elsprøjten på 16 L er en elektrisk rygsprøjte med super komfortable bæreseler, så du kan arbejde i haven uden at få ondt i ryggen. Trolla LUX rygsprøjten er med elpumpe drevet af motor med lithiumbatteri og er i samme høje kvalitet som TROLLAs øvrige sprøjter. Et lithiumbatterivejer væsentligt mindre end et almindeligt batteri, som den populære el-rygsprøjte på 15 L fra Trolla havde.

Med hele 16 Liters beholder kan du både vande, gøde, sprøjte og rense af uden at skulle fylde tanken hele tiden.

Som noget helt nyt er denne LUX elsprøjte fra TROLLA med aftageligt batteri. Det betyder, at hvis du skal arbejde i mere end 2 timer med sprøjten, kan du tilkøbe et ekstra batteri >

På en opladning kan Trolla Elsprøjten klare 2 timers arbejde; 0,95 L/min. Ladetiden er 2½ time / 150 minutter.

Skal du bruge sprøjten til anden end vanding og gødning, anbefaler vi altid, at du har én sprøjte til hvert formål. Marker tydeligt på sprøjten hvad den bruges til, så du ikke kommer til at ødelægge dit flotte havebed pga. rester fra ukrudtsmiddel.

Til denne 16 L rygsprøjte fra Trolla kan du tilkøbe en hhv. 3,2 meter eller 5,4 meter lanse til nem afrensning af overflader, du har svært ved at nå, f.eks. husgavl, tag mm.

Du bør ikke anvende produkter, der indeholder opløsningsmidler i TROLLAs sprøjter.

Specifikationer:

Vægt: 3,8 kg.
Dimensioner: 36,5 x 24,5 x 54,5 cm.
Oplader: Medfølger.