Kaj Homilius A/S er en moderne familiejet virksomhed, der bestræber sig på at levere en service af allerbedste kvalitet. Vi lægger stor vægt på at have tilfredse kunder.

Forretningsgrundlaget er primært salg og servicering af landbrugsmaskiner og redskaber til landbruget, salg og servicering af have/park maskiner samt reparationer af biler, men byboerne trækker i stigende omfang på værkstedsfaciliteter og vores velassorterede butik.

Virksomhedens historie begynder i 1967, hvor et igangværende autoværksted i Hellevad overtages af Kaj Homilius. Virksomheden vokser sig større og i 1982 overtages også byens smedeværksted, og der påbegyndes ligeledes forhandling af Fendt traktorer. I 2006 udvides virksomheden til AGCO serviceværksted med forhandling og servicering af alle Fendt produkter. Virksomheden er i dag påbegyndt et glidende generationsskifte.


Virksomheden beskæftiger 22 medarbejdere, fordelt på autoværksted, traktorværksted, lager/butik samt kontor.

 
Vores hovedforhandlinger inden for landbrugsmaskiner omfatter blandt andet, hele Fendt- og Pøttinger-programmerne samt Amazone maskinerne.

Vi dækker et område med Fendt traktorer, som går fra Haderslev i nord til grænsen i syd, og fra Als i øst til Skærbæk i vest.

 

På have/park siden forhandler vi blandt andet Hustler og Stiga plænetraktorer samt hele Husqvarna programmet.

Butikken og lagerafdelingen har et særdeles varieret og detaljeret artikeludvalg.

 

Vores mål er at levere den bedst tænkelige service på alle områder.

Kvalitet og service er en selvfølge - hver gang.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kaj Homilius A/S