Vi fører komplet sortiment af arbejdstøj fra GWB og GWT

GWT- og GWB-arbejdstøj er kompromisløs kvalitet og perfekt pasform. Tøjet er designet for at gøre arbejdsdagen nem og behagelig for dig.

Både GWB- og GWT-kollektionen er testet af brugere – vores tøjtestere, som løbende giver input til vores dygtige produktudviklere og produktspecialister. På den måde optimerer vi hele tiden arbejdstøjet, så det matcher de ønsker og behov, der er hos brugerne.

Begge kollektioner har et bredt sortiment med alt fra undertøj til pilotjakker. Tøjet kan mixes og matches, så du får lige præcis det look, du ønsker, og alle modeller fås i størrelserne S-XXXXXL.

GWT-serien er designet til dig, der har behov for funktionalitet og gennemtænkte detaljer og som samtidig ønsker et moderigtigt design. Den absolut bedste pasform er en selvfølge, for vi ved, at arbejdstøjet er vigtigt for at gøre din arbejdsdag behagelig og effektiv.

GWB-serien er til dig, der ønsker et enkelt, men stadig smart design og som har brug for slidstærkt arbejdstøj, der kan tåle at blive brugt hver dag året rundt. GWB er med andre ord arbejdstøjet, der kan klare det hårde slid. Samtidig har GWB-serien den bedst tænkelige pasform, så det er komfortabelt og behageligt at arbejde i.

 

 

Vi fører også følgende andre mærker

Dunlop 
Blundstone 
Mongrel Boots 
Sika 
HKS 
Brynje 
GRUB'S 
Beta 

Kom ind i butikken og se det store udvalg